Om Etnedal Sparebank

Etnedal Sparebank er en selvstendig og ambisiøs lokalbank i god vekst med ca. 5.000 kunder og en forretningskapital på nærmere 1,2 milliarder kroner. I Etnedal Sparebank bygger vi vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, dyktighet og helhetlig økonomisk rådgivning. Vi driver god tradisjonell bankvirksomhet kombinert med moderne løsninger.

FORSIKRINGSANSVARLIG

Vi søker en positiv, fleksibel, ryddig og faglig dyktig medarbeider som drives av å skape gode resultater gjennom oppsøkende salg og gode relasjoner. Du viser stolthet for produktene våre og liker å presentere gode forsikringsløsninger for våre kunder.

En vanlig arbeidsdag vil bestå av å møte på kontoret, gjøre avtaler og gjennomføre møter på kontoret, hjemmebesøk eller hos bedriften. Hverdagen vil ha stor grad av frihet, men også være strukturkrevende. Du vil få jobbe i et markedsområde som gir store muligheter for å bygge kundeportefølje. Å bygge kundeportefølje av god kvalitet blir din hovedoppgave!

Vi søker følgende kvalifikasjoner:

- Du har erfaring med forsikringssalg innen person- og bedriftsmarkedet
- Du har sterk faglig kompetanse
- Du er selvgående, har en positiv innstilling og sterk gjennomføringsevne
- Du trives med å være i kontakt med kunder og forstår viktigheten av å utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner
- Du foretrekker aktive dager med høyt tempo, og trives med høye forventninger og klare mål
- Er strukturert og leverer god kvalitet

Hos oss får du bruke ditt talent, og du får muligheten til å vokse profesjonelt og faglig. Lønn etter avtale.

Stillingen rapporterer til banksjef.

Vi er ivrige etter å få deg med på laget!

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med banksjef Stian A. Skåren på tlf. 951 27 456. Søknad med CV sendes stian@etnedalsparebank.no .

Informasjon til deg som søker på stillinger i Etnedal Sparebank:
Etnedal Sparebank registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av personopplysninger.

For at Etnedal Sparebank skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kredittsjekk, konkursattest, referansesjekk, vandelskontroll, kopi av pass og bekreftelse på vitnemål og attester.