Hopp til innholdet
Pjokken 2
Nyhet

Etnedal Sparebank markerer Sparebankdagen den 23. oktober 2024

Etnedal Sparebank inviterer alle sine kunder til å feire Sparebankdagen onsdag den 23. oktober 2024! Dagen markeres på våre avdelinger på Dokka og Bruflat, hvor vi tilbyr aktiviteter og gode opplevelser for både små og store.

Banksjef Stian Andrè Skåren ser frem til dagen og sier:
"Jeg ser virkelig frem til å få mange unge kunder innom banklokalene, for å fylle disse med lek, moro og spareglede. Alle er hjertelig velkommen!"

 

Hvorfor markerer vi Verdens sparedag?

Verdens sparedag, som opprinnelig ble etablert i 1924, har som mål å fremheve viktigheten av sparing for økonomisk trygghet og ansvarlig pengebruk. For Etnedal Sparebank er det viktig å videreføre denne tradisjonen ved å skape bevissthet rundt sparing i lokalsamfunnet. Sparebankdagen gir oss muligheten til å feire dette samtidig som vi takker våre kunder og skaper en hyggelig ramme for samvær.

Bildetekst

Hva skjer på Sparebankdagen?

 

På Dokka er vi åpne fra kl. 10:00 til 17:00, og på Bruflat fra kl. 10:00 til 16:30. Det blir servering av kaffe, brus og kaker, samt morsomme aktiviteter for barna, som muligheten til å tømme sparebøssene.

Som avslutning på dagen inviterer vi til gratis filmvisning av 200 % Ulv: Pjokken i flokken 2 på Sentrum Kino på Dokka kl. 18:00. Billetter kan hentes på våre kontorer fra 21. til 23. oktober, men husk at det er begrenset antall billetter.

 

Vi håper å se deg på Sparebankdagen!