Etnedal Sparebank er en selvstendig og ambisiøs lokalbank i god vekst med ca 6 000 kunder og en forretningskapital på nærmere 2 milliarder kroner. I Etnedal Sparebank bygger vi vår virksomhet på nærhet til kundene, tilgjengelighet, dyktighet og helhetlig økonomisk rådgivning. Vi driver god tradisjonell bankvirksomhet kombinert med moderne løsninger. Etnedal Sparebank er distributør av Eika forsikring.

 

Etnedal Sparebank har kontorer på Bruflat, Dokka og Hov. Vi tilbyr Eika Forsikring sine produkter innen privat- og bedriftsmarkedet.

Vi søker en positiv, fleksibel, ryddig og dyktig kollega som drives av å skape gode resultater gjennom oppsøkende salg og gode relasjoner. Du viser stolthet for produktene våre og liker å presentere gode forsikringsløsninger for våre kunder.

En vanlig arbeidsdag vil bestå av å møte på kontoret, gjøre avtaler og gjennomføre møter på kontoret, hjemmebesøk eller hos bedriften. Hverdagen vil være preget av stor grad av frihet, men også kreve at du har god struktur i arbeidet. Du vil få jobbe i et markedsområde som gir store muligheter for å bygge kundeportefølje. Å bygge kundeportefølje av god kvalitet blir din hovedoppgave!

 

Vi søker følgende kvalifikasjoner: 

  • Du har erfaring med salg innen person- og bedriftsmarkedet.
  • Du er selvgående, med en positiv innstilling og sterk gjennomføringsevne.
  • Du trives med å være i kontakt med kunder og forstår viktigheten av å utvikle og vedlikeholde gode kunderelasjoner.
  • Du liker best aktive dager med høyt tempo, og trives med høye forventninger og klare mål.
  • Er strukturert og leverer god kvalitet.

Hos oss får du bruke ditt talent, og du får muligheten til å vokse personlig og profesjonelt.

 

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med banksjef Stian A. Skåren på tlf. 951 27 456 eller forsikringsansvarlig Marius Jørgenstuen på tlf. 951 19 222.

 

Søknad med CV sendes stian@etnedalsparebank.no senest mandag 21. september 2020.

 

Informasjon til deg som søker på stillinger i Etnedal Sparebank.

Etnedal Sparebank registrerer nødvendige personopplysninger i henhold til personopplysningsloven i forbindelse med og til bruk i utvelgelsesprosessen. Opplysningene vil ikke utleveres til andre, og jobbsøkeren har rett til å kreve innsyn, retting og sletting mv. etter den til enhver tid gjeldende lovgivning om behandling og registrering av personopplysninger.

For at Etnedal Sparebank skal kunne gjennomføre kontrolltiltak i forbindelse med rekrutteringsprosessen vil det bli bedt om ditt samtykke til dette. Dette er tiltak som kredittsjekk, konkursattest, referansesjekk, vandelskontroll, kopi av pass og bekreftelse på vitnemål og attester.